Kasvuhakkeroinnin koulutus

Olen pitänyt yli kymmenen vuoden aikana satoja puheita ja koulutuksia kasvuhakkeroinnista, mutta myös yrittäjyydestä, startupeista, startup-rahoituksesta ja spesifisti erilaisista markkinoinnin aiheista kuten SEO.

Asiakkaina on ollut runsaasti startupeja ja scaleupeja pohjoismaista ja baltiasta, suurempia yrityksiä, sekä kiihdyttämöjä ja muita organisaatioita kuten Kiuas, TechChill, Nordic ScaleUp Academy ja Boardman Grow.

Ota yhteyttä mari@mariluukkainen.fi

Suosittuja aiheita:

  • Kasvuhakkerointi: miksi ja miten? 45 minuutin valkotaulupresentaatio ja 30 minuuttia keskustelulle. Zoom tai paikan päällä. 1500€+alv.
  • Kasvuhakkerointi B2B-yrityksille. 45 minuutin valkotaulupresentaatio ja 30 minuuttia keskustelulle. Zoom tai paikan päällä. 1500€+alv.
  • Kasvuhakkerointi B2C-yrityksille. 45 minuutin valkotaulupresentaatio ja 30 minuuttia keskustelulle. Zoom tai paikan päällä. 1500€+alv.
  • Keynote valitsemastasi aiheesta. 45 minuutin valkotaulupresentaatio ja 30 minuuttia keskustelulle. Zoom tai paikan päällä. 1500€+alv.
  • Freskan kasvutarina: siivousfirman skaalaus 700K€:stä 13M€:hen kahdessa vuodessa. 45 minuutin valkotaulupresentaatio ja 30 minuuttia keskustelulle. Zoom tai paikan päällä. 1500€+alv.
  • Kasvuhakkeroinnin auditointi. Kysy tarjous!
  • Kasvuhakkeroinnin kehityksen viikkopuhelut 3kk sykleissä. Kysy tarjous!
You've successfully subscribed to Mari Luukkainen
Great! Next, complete checkout to get full access to all premium content.
Error! Could not sign up. invalid link.
Welcome back! You've successfully signed in.
Error! Could not sign in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Error! Stripe checkout failed.
Success! Your billing info is updated.
Error! Billing info update failed.